Saus voor op een slaatje met ansjovis en geraspte kaas

Benodigdheden

Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look 
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen

Laten we beginnen:

Neem een kom en meng de room samen met de yoghurt. Roer het geheel mooi glad (= basis slasaus).

Pers de look en snij de ansjovis zeer fijn.

Meng de geraspte kaas, de geperste look en de zeer fijn gesneden ansjovis door de basis slasaus.

Werk eventueel af met verse peterselie of andere kruiden naar wens.

Overgiet de lekkere slasaus over uw zelfgemaakte salade.

En smakelijk eten!

Tip! Onze kaaswinkel is niet ver gelegen van Ekeren, Brasschaat, Hoevenen, Schoten, Stabroek en Kalmthout, Putte- Kapellen.