Klaverkaas rucola is een romige Noord-Hollandse kaas met


rucola, balsamico, zongedroogde tomaat, olijfolie en koe melk. Proef de nootachtige smaak en maar ook de warmte van Italië. Momenteel ook in ons assortiment : Contadino di capra (geitenkaas) en een zachte zoete schapenkaas.

Kaasmakerij

 

De melk voor Klaver kazen wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Alleen de melk die voldoet aan de hedendaagse strenge eisen wordt in de eigen kaasmakerij (kaasmakerij aan de Zandwilg nr 16 in Winkel) tot zuivelproduct verwerkt. Bovendien werkt Klaver Kaas met betrouwbare en vaste leveranciers. De productie van de kazen geschiedt volgens de normen van deze tijd. Het persen, het kruiden en het koelen gebeurt met de modernste technieken.

De Klaver kaasmakerij is FSSC 22000 en Skal gecertificeerd. Dat betekent dat de (biologische) grondstoffen volgens de strengste hygiënische normen worden verwerkt. Klaver Kaas mag de biologische melk verwerken in alle producten. Belangrijk hierin is dat Klaver Kaas de biologische melk apart kan verwerken in een 100% biologische kaas.

Klaver Kaas levert naast zuivere blanke kazen ook diverse unieke andere kaassoorten. Daarnaast blijven de kaasmakers altijd bezig om nieuwe kazen te bedenken. Met een gezonde dosis creativiteit proberen ze iedere keer weer tot een verrassende kaassoort te komen. Dit resulteert in een zeer uitgebreid en uniek assortiment.

Meer informatie zie http://www.klaverkaas.nl/kaasmakerij/.

Tip! Onze kaaswinkel is niet ver gelegen van Ekeren, Brasschaat, Hoevenen, Schoten, Stabroek en Kalmthout, Putte- Kapellen.