U bent koortsachtig op zoek naar een zinnige cadeau tip? 

Wel, dan heb ik er onmiddellijk een voor u in petto! Onze geschenkmanden.

Met een geschenkmand van De Genieter zit u altijd goed. Het blijft telkens opnieuw een verrassing en met zo'n cadeau valt er ook heel wat te ontdekken. Als kers op de taart is er uiteraard het culinaire genot van de lekkernijen en fijne producten waarmee de geschenkmand is gevuld.

 

In de winkel biedt De Genieter doorlopend een mooie selectie van heerlijke wijnen, fijne koffie, pasta, confituur en Belgische chocolade aan. Hieruit kan u uw keuze maken voor de samenstelling van een geschenkmand. U bepaalt zelf wat er in komt en hebt u specifieke wensen, dan proberen we ook daaraan tegemoet te komen. Op basis van budget en de gekozen producten stellen we de geschenkmanden samen, die vervolgens ook nog eens stijlvol wordt ingepakt. Een schot in de roos zonder enige twijfel!

 

U kan nu met een gerust hart uw zoektocht naar een geschikt cadeau stopzetten en gebruik maken van het aanbod van De Genieter. Laat het ons vandaag nog weten en binnen de kortste keren staat er een mooi gevulde en feestelijk verpakte geschenkmand voor u klaar, om anderen gelukkig mee te maken...

 

Leveringen zijn mogelijk. Afhankelijk van de hoeveelheid en het tijdstip van de leveringen is het mogelijk dat we hiervoor een kleine vervoerkost aanrekenen.

 

Andere diensten zijn ook mogelijk

 

  • Zin in een kaasschotel? Ga hier naar de juiste pagina.
  • Traiteurdienst voor kant-en-klare feestschotels. Ga nu naar onze Traiteur afdeling!