Cateringservice op maat: klant is koning bij De Genieter!

 

Flexibel, betrouwbaar, kwaliteitsvol en een eerlijke prijs: dat zijn de absolute sleutelwoorden die De Genieter nastreeft met zijn cateringservice. De culinaire wensen van de klant worden beantwoord met catering op maat voor elke gelegenheid en op elke gewenste locatie in de  Antwerpse regio. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Naast onze traiteurdienst voor feestelijke gebeurtenissen of speciale gelegenheden kunnen bedrijven ook met ons in zee gaan om op gewone werkdagen hun catering te verzorgen. Hiervoor biedt De Genieter keuze uit een ruim aanbod van kant-en-klare gerechten en maaltijden. Ze worden steeds vers en met kwaliteitsproducten bereid. Een cateringbuffet behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

 

Ook als bedrijven speciale cateringbehoeften hebben, staan wij graag paraat. Wensen zij hun bedrijfscatering bijvoorbeeld te beperken tot dagelijks verse soep of enkel op bepaalde dagen maaltijden aan te bieden, ook dan is De Genieter de gedroomde leverancier. Wij voorzien catering werkelijk op maat van de klant. Hierbij stemmen we onze recepten indien gewenst zo veel mogelijk af op een bepaald dieet. De gezondheid van onze klanten gaat immers voor een groot deel door de maag.

 

U merkt het: voor al uw wensen op het vlak van gelegenheidscatering, bedrijfscatering en eventcatering ontdekt u in De Genieter uw ideale partner.